Salg

Da jeg er så heldig at opdrætte græske og mauriske landskildpadde unger kan jeg jo ikke beholder dem alle. Derfor sælges disse unger til seriøse skildpadde holder.

Alle skildpaddeungerne er registeret hos  Miljø & Fødevareministeriet og køber får CITES certifikat med ved købet.

Det er ikke normalt at se hvilket køn skildpaddeungerne er før de er omkring 5-7 år gamle.

Skriv hvis du er interesseret.

Væksten for sunde og friske unger kan varierer utroligt meget. Jeg har set unger Græsk landskildpadder unger Testudo hermanni boettgeri på 2 år med en skjoldlængde på 15 cm og en vægt på 545 gram, samt en unge på 5 år med en skjoldlængde på blot 11 cm og en vægt på 350 gram, hvilket er mere normalt ved sammenligning med unger fra naturen.

De første unger jeg fik udklækket kunne jeg sagtens kende forskel på, men jeg har efterhånden i løbet af knapt 40 år opdrættet en del unger af græsk landskildpadde, Testudo hermanni boettgeri, og Mauriske landskildpadder Testudo graeca ibera og for en del år siden også unger af leopardskildpadde, Geochelone pardalis, så nu mærker jeg ungerne. Først brugte jeg »kvajeblæk«, således at ungerne blev nummeret, men det skallede ret hurtigt af så nu bliver ungerne mærket med neglelak. Jeg skulle bruge 10 forskellige farver af neglelak, lige fra rød, blå, gul, neongrøn, sort, grøn osv. Det kan godt være at ekspedienten skævede en ekstra gang da jeg fortalte, hvad jeg skulle bruge alle disse farvestrålende neglelakker til, og jeg følte en vis overbærenhed for dårlige undskyldninger da jeg forlod butikken!

Copyright © 2007-2020 www. landskildpadde.dk. 

Alle rettigheder forbeholdes.